TechTips

Bespaar op jouw nieuwe iPhone

Als ondernemer wil je natuurlijk connected zijn. Echter, als je een voorliefde hebt voor goede designs en gebruiksvriendelijke interfaces kom je al snel uit bij Apple. Hier betaal je alleen wel de hoofdprijs voor. Inleveren op de benodigde hardware en software zou zonde zijn. En daarom is het fijn dat er gelukkig een oplossing voor is: een refurbished iPhone.

Tweedehands met benefits 

Is refurbished hetzelfde als tweedehands? Deze verwarring komt vaak voor. Om maar meteen met de deur in huis te vallen: nee, tweedehands is niet hetzelfde als refurbished. Wat doet vermoeden dat beide termen in één adem genoemd mogen worden, is de lage prijs. Doordat zowel tweedehands als refurbished iPhones stukken goedkoper zijn, zou je ze met elkaar kunnen verwarren. Waar een tweedehands iPhone vaak verkocht wordt via een online marktplaats en je daarvoor bij een vreemde garantie krijgt tot aan de deur, krijg je bij refurbished extra voordelen. Dankzij de grondige controles en bijgeleverde 2 jaar garantie, geniet je bij webshops zoals Forza Refurbished van veel extra’s die bij tweedehands van particulieren uit den boze zijn.

Slimme investering

Een refurbished iPhone is een slimme investering voor nu maar ook op termijn. Nu geniet je namelijk direct van een extra lage prijs en mocht er onverhoopt iets misgaan kun je een beroep doen op de 2 jaar garantie. Bij Keurmerk Refurbished partijen zoals Forza refurbished weet je zeker dat je goed zit. Het Keurmerk zorgt namelijk voor extra zekerheden. Daarnaast heeft Forza een eigen refurbished faciliteit welke onder één van de weinigen én de beste van de BENELUX valt. Doordat het refurbishen en de service en garantieregeling onder één dak plaatsvinden, hoef jij je geen zorgen te maken. Een refurbished iPhone van Forza is hierdoor op de korte en lange termijn een investering die jou als ondernemer geen windeieren zal leggen.

Van duur naar duurzaam

Van duur naar duurzaam

Om met elkaar de duurzaamheidsdoelstellingen te behalen, moeten we aan de bak. Eenieder die een steentje kan bijdragen is nodig. Alle steentjes bij elkaar moeten in 2050 zorgen voor een meer circulaire wereld. Refurbished is een goed voorbeeld van circulaire initiatieven. Doordat iPhones en iPads een tweede leven krijgen, worden nieuwe grondstoffen uitgespaard en wordt e-waste voorkomen. Hierdoor is jouw aankoop niet alleen goed voor de portemonnee, maar ook voor het milieu.

Grootste gamma refurbished Apple

Als ondernemer zal deze optelsom een no-brainer zijn. We kunnen het dan ook goed begrijpen dat je aan het eind van dit artikel alleen nog denkt ik wil een refurbished iphone kopen. Afhankelijk van je budget vind je bij Forza Refurbished voor ieder wat wils. Zo heb je bijvoorbeeld keuze uit meer recente modellen zoals de iphone se 2020 refurbished , of als je liever nog voordeliger uit bent de iphone 8 refurbished. Welke iPhone je ook kiest. Bij Forza Refurbished ontvang je jouw aanwinst inclusief 2 jaar garantie en gratis nieuwe laad accessoires al de volgende werkdag in huis. Ervaring leert ons dat wie kiest voor refurbished, geen hoofdprijs meer voor nieuw zal overhebben. Geen dank voor de tip!

Laat meer zien
Back to top button