BusinessOndernemenTips

Je kantoor duurzaam en goedkoop inrichten

Wist je dat je gemakkelijk je kantoor duurzaam kan inrichten, zonder te veel geld uit te geven? De grootste kostenpost is toch wel elektronica en daar hebben wij een oplossing voor. Kies voor refurbished en bespaar geld!

Refurbished op kantoor

Kies je voor refurbished elektronica dan weet je zeker dat je tientallen tot honderden euro’s kunt besparen. Een refurbished product is namelijk goedkoper dan een nieuw product in de winkel. Daarnaast is het veel beter voor het milieu. Bij het produceren van elektronische producten komen er schadelijke stoffen vrij. Kies je voor een refurbished product dan zorg je samen met andere refurbished kopers voor minder CO2-uitstoot. Refurbished elektronica zijn vaak afkomstig uit het bedrijfsleven of restvoorraden. Deze producten zijn in goede staat en verdienen een tweede leven. Door de producten te hergebruiken verleng je de levensduur. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een zakelijke smartphone en wil je gebruik maken van de zwaarste apps, zoals Photoshop. Dan is een iPhone 13 ideaal voor jou. Kies voor duurzaam en ga voor een refurbished versie. Op kantoor kun je jarenlang genieten van jouw refurbished smartphone, laptop of tablet. Daarnaast kun je veel geld besparen en de bespaarde euro’s gebruiken voor bijvoorbeeld een ergonomische bureaustoel.

Tweedehands versus refurbished

Tweedehands versus refurbished

Vele verwarren refurbished met tweedehands. Maar refurbished producten kun je niet vergelijken met tweedehands. Refurbished betekent letterlijk gereviseerd. Wereldwijd zijn er miljoenen verschillende tablets, laptops en smartphones die worden gefabriceerd. Deze producten worden voor een korte periode gebruikt of helemaal niet. Refurbished producten worden altijd gecontroleerd voordat ze weer opnieuw worden aangeboden. Mocht het nodig zijn worden er onderdelen vervangen of gerepareerd. Dit maakt een refurbished product 100% functioneel. Een tweedehands product kan door iedereen worden aangeboden. Vaak worden tweedehands producten niet gecontroleerd en weet je niet wat de exacte staat is van een product. Dit maakt een tweedehands product minder betrouwbaar.

Refurbished webshop

Duurzaamheid staat centraal bij een refurbished webshop. Daarnaast kun je altijd een goede deal scoren. Bij Refurbished.be worden alle elektronische producten gecontroleerd op meer de 50 punten. Daarnaast kun je altijd profiteren van gratis verzending en 3 jaar garantie op je aankoop. Mocht het nodig zijn kun je altijd terecht bij de klantenservice voor al je vragen. Zo kun je jarenlang genieten van jouw aankoop en het milieu ook een handje meehelpen!

Laat meer zien
Back to top button