BusinessLife StyleMarketingTips

Waarom mokken bedrukken nog steeds erg populair is

In de huidige samenleving zijn relatiegeschenken en bedrukte kantoorartikelen zoals pennen, tassen en mokken onmisbaar geworden in het positioneren van je merk.
Daardoor is het als bedrijf zijnde slim om te onderzoeken welke trends, doelen en functies bij de bedrijfsnormen passen, en hierop in te spelen met de keuzes wat betreft relatiegeschenken.
Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om pennen, mondkapjes, tassen, mokken, kleding en vele andere populaire relatiegeschenken te laten bedrukken. Mokken bedrukken is nog steeds en populair geschenk.

Mokken bedrukken – maar eerst: koffie!

Iedereen heeft zijn kleine, onmisbare rituelen in het dagelijkse leven. Dat is logisch. Omdat dingen die we gewend zijn te doen, ons gemakkelijker afgaan dan andere. Bijna geen enkele consumptiegewoonte is zo relevant als ’s morgens koffie drinken. Iedereen heeft zijn eigen favoriete koffie: zwart, met alleen melk, met alleen suiker of met melk en suiker. Warme dampende koffie smaakt niet alleen extra lekker.
De cafeïne in koffie brengt ook de bloedsomloop op gang. Dus laat de dag beginnen. Een vers gezet kopje koffie hoort bij een geslaagde start van de dag. Koffie drinken is bijzonder plezierig wanneer je het drinkt uit een mooie promotionele koffiemok of een elegante beker. Daarom hebben veel mensen een favoriete promotionele koffiemok. Mokken bedrukken is een gebaar voor je personeel en relaties. Je hebt de keuze uit vele soorten en maten.

Mokken bedrukken met logo

Maar koffietijd is het niet alleen ’s morgens, maar op elk moment. Koffietijd is reclame tijd. De koffiepauze op kantoor is precies de juiste situatie om de andere collega’s een beetje jaloers te maken op de door jou gegeven promotionele koffiemok. Koffiemokken, roddels en klantenbinding horen bij elkaar. Promotionele producten koffie mokken zijn promotionele producten met vaste waarde. Welke trend er ook is, promotionele producten als mokken bedrukken en andere klassieke giveaways zoals pennen, aanstekers of t-shirts kunnen simpelweg altijd. Promotionele producten koffiebekers zijn zo populair als relatiegeschenk en promotieartikel omdat ze verschillende doelgroepen op dezelfde manier aanspreken. Dit maakt ze tot een echt “all-purpose wapen” als het gaat om het overtuigend presenteren van reclameboodschappen.

Op zoek naar een relatiegeschenk? Mokken bedrukken!

Op zoek naar een relatiegeschenk Mokken bedrukken!

Iedereen die een favoriete koffiemok heeft, doet er niet graag afstand van. Dingen die we regelmatig doen, doen we met bijzonder veel plezier. Het persoonlijke koffieritueel is een stukje levenskwaliteit. Promotionele geschenken koffie mokken zijn het meest effectief als promotionele artikelen als ze hebben wat nodig is om een favoriete mok te worden. Om dit te bereiken, wil je met een promotionele koffiemok iets speciaals uitstralen. Bij Loopper creëren we samen met jou een onmiskenbare promotionele koffiemok met hoge herkenningswaarde.
Laat bijvoorbeeld koffiemokken bedrukken met een doeltreffend, betekenisvol logo. Reclame werkt door herhaling. Een eenvoudige basisregel luidt: herhaling is de kracht van de boodschap. Koffiemokken zijn daarom een uitstekend promotieartikel. Gebruik de kracht van gewoonte voor klantenbinding met je bedrijf. Met een koffiemok voor promotionele producten maakt je reclameboodschap deel van de dagelijkse routine van je klanten, relaties en werknemers!

Laat meer zien
Back to top button