BusinessLife StyleTips

Kantoor duurzaam inrichten met refurbished elektronica

Zit je vaak achter je bureau en maak je veel gebruik van elektronische apparaten? Wil je je meer bezig houden met duurzaamheid op kantoor en ben je bereid om hier makkelijk verandering in te brengen? Refurbished elektronica is de oplossing voor meer duurzaamheid in je kantoor! Maar wat betekent refurbished en waar komt deze term vandaan? Wij vertellen je graag daar meer over!

Betekenis refurbished

Refurbished is een bekende term in de IT-wereld. Deze producten komen voornamelijk uit het bedrijfsleven en restvoorraden. Denk hierbij aan smartphones, laptops en tablets die nauwelijks gebruikt worden. Refurbished producten worden altijd grondig gecontroleerd door professionals. Mocht het nodig zijn worden er onderdelen gerepareerd of vervangen. Een refurbished product wordt altijd schoon opgeleverd en is zo goed als nieuw. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een iPad voor zakelijke videogesprekken en wil je graag een duurzame tablet. Dan is de refurbished iPad 2019 een geschikte iPad voor jou. De refurbished iPad 2019 is makkelijk mee te nemen en kun je gebruiken met een Smart Keyboard en een Apple Pencil. Zo kun je makkelijk je iPad gebruiken voor zakelijke vergaderingen, maar ook voor persoonlijk gebruik. Door de levensduur van deze refurbished iPad te verlengen help je het milieu ook een handje mee.

Duurzaam en voordelig

Duurzaam en voordelig

Bij het produceren van elektronische apparaten komen er schadelijke stoffen vrij die niet goed zijn voor mens, dier en natuur. Kies je voor een refurbished product, dan zorg je samen met andere refurbished kopers voor minder CO2-uitstoot. Zo zorgen we samen voor een groenere toekomst. Daarnaast is een refurbished iPad of refurbished MacBook veel goedkoper dan een nieuwe iPad of MacBook in de winkel.

Refurbished webshop

Een refurbished webshop legt haar focus op het aanbieden van duurzame producten. Daarnaast zijn refurbished producten voordelig. Bij Refurbished.be kun je altijd profiteren van 3 jaar garantie en gratis verzending op je aankoop. Ook worden de producten gecontroleerd op meer dan 50 punten door professionals. Mocht je vragen hebben kun je altijd terecht bij de klantenservice. Zo kun je zorgeloos genieten van je aankoop bij Refurbished.be en meer duurzaamheid brengen in je kantoor!

Laat meer zien
Back to top button